DET HANDLER OM Å PRIORITERE

  • Skrevet: 26.01.2017
  • Klokken: 23:01
  • Kategori: Diverse

Her om dagen hørte jeg noe som irriterte meg ganske mye. Det er ganske enkelt uvitenhet, men at noen i min alder skal være så langt inne i boksen og tro at deres realitet også er andres, hadde jeg ikke trodd. Jeg går på 3. året på videregående, og har to jobber ved siden av for å få ting til å kjøre rundt. Jeg kommer ikke fra en spesielt velhavende familie, og må jobbe for alt hva jeg har lyst til. Desværre er det ganske mange i klassen min som kommer fra overklassen som ikke helt skjønner greien med at man må jobbe. Det var en gutt i klassen som så ganske trøtt og sliten ut. En av jentene spurgte om han hadde det bra, hvor han svarte at han var sliten etter mye jobb, han hadde nemlig kommet hjem ganske sent da det ble overarbeid. "Det handler om å prioritere da, mellom skolen og jobben" svarte hun. Jeg ble skikkelig provosert, men hun skjønner jo ikke hvordan det ikke er å være født med en gullskje i munnen, og må jobbe om man ønsker å komme seg videre i livet. Det er ikke alle som har det privilegium å kunne velge om man vil jobbe eller ikke. 

 Hva tenker dere?
 

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl. 23:13
kult bilde!!❤

kriminteressert

28.01.2017 kl. 00:16
Sånn er det dessverre blant mange i Norge, synd er det også at vi ser at forskjellen mellom fattig og rik bare øker. Heldigvis har stort sett de fleste i Norge det økonomisk bra, og vi får håpe det fortsetter. Men absolutt enig med deg i at det er provoserende med folk som tror penger vokser på trær. Ha en god helg :-)

Anita

28.01.2017 kl. 12:11
kriminteressert: Ja, heldigvis har vi det bra økonomisk, i forhold til mange andre, det er jer bare taknemmelig for. Det er spesielt den litt yngre generasjonen som er så uvitende når det kommer til økonomi, for foreldrene skjemmer de bort. Men så er det bare å bite tenna sammen :) God helg til deg og!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV