10 TING MAN TENKER PÅ FYLLA

  • Skrevet: 28.01.2017
  • Klokken: 19:15
  • Kategori: Diverse

Vi har alle vært der, og de som ikke har, kommer til å være der på et tidspunkt. Vi har fått en for mange, og roter rundt med tanker og ord. Man blir litt modigere, litt gladere, litt mer høy røsta og blir fortere provosert. Men hva betyr vel det når man har fått vinglass nr 5? 

1. JEG TÅLER LITT TIL, SÅ BERUSET ER JEG IKKE
Åh herre jesus jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg ikke kan merke vinglasset. Jo, vent nå bare 10 minutter til, i stedet for å ta et vinglass til...

2. SELFIETIME
Denne kjenner vi alle. Vi føler oss i våres ess, og vi er super sexy. Ingenting slår oss. Sminken er på plass, outfittet er on point, håret er satt, så man er jo skikkelig digg. Dagen etter ser vi sannheten i øynene. 3. HEEEY, JEG SPANDERER EN DRINK
Neei nei nei.. Det gjør så vondt i lommeboken. 

4. DANCING QUEEN
Man føler jo at man kan noen moves når man har fått ett glass for mye. Og det skal jo selvfølgelig alle på klubben se, så man slår seg løs, men snapsene fra venninnene bekrefter jo at jeg ikke er blitt skikkelig dansedronning siden siste gang.
 


 

5. DETTE ER MORSOMT, DETTE MÅ PÅ MYSTORY
Dagen etter er Mystory full av snapchats man helst skulle ønske man aldri la ut til å starte med. Dessuten har man sikkert sendt noen til noen privat også, og nå aner man jo ikke hva det er, og ydmykheten begynner sakte men sikkert å sive inn...

6. LA OSS MØTES
Man møter jo en eller annen gammel bekjent på byen, også lager man planer for fremtiden, og ferier og alt muligt, men blir det noe av? Niks, hehe. 

7. SE DE GLASSENE, DE VAR FINE, JEG TAR MED ETT JEG
Må ærlig innrømme at jeg har tatt med meg ett glass hjem fra byen, fordi det var såå fint liksom. Jeg vet jeg ikke er den eneste som har gjort det! 
 


 

8. DET ER VARMT UTENFOR
Selvom det er vinter, så går man utenfor i bare armer uten jakker, fordi "det er jo ikke SÅ kaldt". Neste dag våkner man tett i nese og hode, men man gjør samme feilen neste gang også. 

9. JEG ER SÅ GLAD I DEG
Man setter liksom litt mer pris på de rundt seg når man nærmer seg stadiet hvor man er tipsy. Og selvfølgelig skal man spre kjærligheten!

10. HVOR BLE HUN AV?
Det skrekkinnjagende øyeblikket hvor man oppdager at man har mistet en i flokken, og alle febrilsk begynner å lete etter hun, men finner hun med tunga ned i halsen på en gutt. Jaja, så var hun i god behold da, ut på dansegulvet igjen! 


  

Sima Sophian

29.01.2017 kl. 14:42
Haha, morsom innlegg :D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV