SALE FAVES

I disse tider er det mange butikker som har utsalg fortsatt. Siden vi nettopp har fått lønn frister det gjerne litt ekstra å klikke med seg noen godsaker hjem. Jeg må erklære meg skyldig i å ha luket rundt på de forskjellige sidene, og kanskje kjøpt noe og. Men det må være lov det og! Her er noen av mine utsalgs favoritter.

Ganni 1399,- 699,- // Zara 299,- 99,- 

 

Ganni kjole 999,- 499,- // Ganni bluse 799,- 399,-

 Armani Jeans veske 949,- 569,- // KENDALL + KYLIE 1395,- 629,-

 

Michael Kors 1295,- 969,- // 2ND Day 1095,- 709,- 

HAR DU FUNNET NOE FINT PÅ SALG?

 

STUDENTKJØRSEL OUTFIT

I Danmark når man blir student, så når alle har vært igjennom eksamenene og fått huen på hodet, så har vi det som kalles studenterkjørsel. Da kjører man i en lastevogn rundt til hver og enkelt i klassen, hilser på familiene, får noe å drikke og spise, og kjører videre. Kvelden pleier å ha en omvei til stranden så man får badet, før dagen avsluttes med en god bytur! Da dette er en lang dag, ville jeg gjerne ha på meg noe som er fint, men samtidig behagelig. Vi kommer til å sitte ned det meste av dagen, og da er det greit å ha på seg noe som er digg å ha på. I dag har jeg derfor kjøpt denne jumpsuiten fra Wrangler. Siden huen min er blå, ville jeg ha noe som matchet, og ble forelsket i denne jumpsuiten. HVA SYNS DERE?

 

KYLIE LIP KIT REVIEW

Jeg måtte jo bli med på trenden, og kjøpe et lipkit fra Kylie Cosmetics. Mitt lip kit er i fargen Koko K som er en av de matte fargene, og jeg er egentlig kjempe glad for kittet. Liplineren er utrolig god, fargen holder lenge, selvom jeg har spist og drukket, og den tværes ikke ut over det hele. Det eneste minuset er at man føler at leppene tørker inn, selvom man gjerne ikke ser det. Ville anbefalt folk å kjøpe glossene i stedet for, selvom det er utrolig fint å ha matte lepper. Derimod om man har sprukne, tørre lepper, så er de matte fargene ikke noe for deg.

HVA SYNES DU?
HAR DU ET LIPKIT FRA KYLIE?

 

MY FAVOURITE VINTAGE

Jeg liker å handle på gjenbruk, både fordi det er godt for miljøet, men også fordi man finner så mange skatter man ikke finner andre steder! I starten var jeg litt sånn som veldig mange andre har det med gjenbruk, at det var litt ubehagelig å skulle gå i klær noen andre hadde brukt og beveget seg i. Men etter en god vask, så er det jo så godt som nytt! Jeg har funnet mye fint på gjenbruk, men shopper som oftest strikkegensere. Ikke nok med at man finner noe ingen andre har, men man sparer penger også! Mange av tingene under har jeg kjøpt til under 50 kroner, noe som jeg synes at er knallkjøp. HANDLER DU GJENBRUK?

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits